• Vandaag besteld, morgen verzonden
  • Verzending binnen 1 km = gratis
  • Gratis verzending door heel Nederland vanaf €70,-
  • Untappd-rating weergave
  • Verzending binnen 7 km = €3,-
  • Vandaag besteld, morgen verzonden
  • Verzending binnen 1 km = gratis
  • Gratis verzending door heel Nederland vanaf €70,-
  • Untappd-rating weergave
  • Verzending binnen 7 km = €3,-

Op 1 oktober opent de gezelligste biertuin van Berkelland haar deuren voor de 1e editie van Reetmölls Speciaalbier Festival. Hiermee hebben we de primeur in ons Berkelland.

Verschillende brouwerijen, wie één voor éen via onze socials bekend gemaakt worden, komen met haar bieren naar Rietmolen. Met in totaal meer dan 60 verschillende speciaal bieren, food,

live muziek en DJ's verandert de tuin van Café Kuppers in een walhalla voor de levensgenieter.

We openen de deuren om 15.00 uur en zullen rond middernacht afsluiten.

Men kan tussen 15u en 16u starten met een heuze 'bokbier wandeltocht'. Een prachtige route van bijna 7 km door onze mooie omgeving. Onderweg zorgen wij natuurlijk voor een lekker glaasje bokbier.

De ticketverkoop is van start gegaan en om jullie de servicekosten te besparen van de online tickets systemen hebben wij als organisatie ervoor gekozen tickets te verkopen via deze webshop, zie toelichting hieronder.

Hoe gaat het nou in z'n werk?

1) Je kiest hieronder één van beide tickets en voegt het aantal tickets toe aan je winkelmand.

2) Hierna kun je afrekenen, doorgaan als gast en je gegevens invullen. (Bestel je meer dan één ticket? Dan kun je later in het bestelproces de overige namen van de bezoekers toevoegen)

3) Vervolgens kies je bij verzending voor 'Gratis Ticketregistratie'.

4) Bij de volgende stap kun je bij opmerkingen de overige namen van de bezoekers toevoegen, mocht je meer dan één ticket bestellen.

5) Vervolgens bevestig je jouw aankoop door op de knop 'Nu kopen' te drukken.

6) Ten slotte ontvang je binnen 24 uur van ons een bevestiging van je ticket aankoop.

Bij binnenkomst ontvang je een 19 cl proefglas wie je het gehele evenement kunt gebruiken om de lekkerste biertjes te nuttigen.

Houd je niet van speciaalbier? Dat kunnen we ons haast niet voorstellen, maar natuurlijk is er ook gewoon wijn en frisdrank verkrijgbaar bij de stand van Café Kuppers.

Ticket is op basis van naamregistratie wie bij binnenkomst zal worden gecontroleerd, ditzelfde geldt voor de minimale 18+ leeftijd voor dit evenement.

Het terrein is geopend van 15.00 uur tot 0.00 uur.